Moti në Maqedoni do të jetë me vranësira mesatare deri në të konsiderueshme, në mëngjes nëpër fushëgropa me paraqitje të mjegullës, posaçërisht përgjatë Vardarit. Temperatura do të lëvizë prej tetë deri në 14 gradë.

Deri të mërkurën do të jetë mot i qetë me mjegull nëpër fushëgropa dhe me paraqitje të vranësirave mesatare deri në të mëdha.

Temperatura ditore në vendet me mjegull do të mbetet më e ulët.