Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet se si një burri keqtrajton një grua dhe me pastaj pasi e godet e shtyen me qëllim për ta larguar nga makina e tij, ajo paraprakisht shihet se si e godet makinën e një taksie të Shkupit. Në video filmimin që është publikuar nga portali MKD.MK, shihet se si drejtuesi i makinës pa pikë turpi vazhdon rrugën duke e lënë gruan e gjorë të shtrirë në mes të rrugës.