Sipas Ligjit për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 2 gushti 2019, Dita e Republikës është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informuan sot nga Ministria për Punë dhe Politikë Sociale, njofton Zhurnal.

Nga kjo ministri, të gjithë qytetarëve u uron ditën e Republikës./Zhurnal.mk/