Sipas portalit maqedonas “Libertas” burime brenda partive thonë se janë takuar për disa kohë tani për të afruar pikëpamjet e tyre mbi bashkëpunimin. Në këtë kontekst ishte takimi i sotëm në qytetin e Strugës

Sipas po të njejtave burimeve, Sela dhe Gashi diskutuan në mënyrë të pavarur koalicionin parazgjedhor kur do të zhvilloheshin zgjedhjet.

Të njejtën informat për takimin Sela dhe Gashi, e publikoi ditë më parë edhe portali rrugadrejt.info, i afërt me partin e Gashit Alternativa.