Prokurorja Speciale Publike Katica Janeva, po shfrytëzon pushimin vjetor, konfirmojnë nga PSP-ja, pasi para 2 ditëve mediat publikuan foton se si ajo po qëndron në një nga plazhet e Greqisë.

Përveç informatës se Janeva është në pushim vjetor, nga PSP-ja nuk vërtetojnë e as komentojnë fotot dhe informatat se Janeva është në Greqi, sepse sipas tyre prokurorja nuk ka bërë të ditur se si dhe ku do ta shfrytëzoj pushimin vjetor.