Çiklisti belg Bjorg Lambrecht ndërroi jetë në moshën 22 vjeçare gjatë një gare në “Tour de Pologne”. Vetëm pak kilometra larg vijës së finishit belgu rrëshqet për shkak të pistës së lagur duke devijuar nga rruga dhe duke rënë në kanal.

Një helikopter vjen në ndihmë por për shkak të plagëve të marra nuk mund të transportohej me të ndaj ai u dërgua në spital me një ambulancë. Lambrecht ndërron jetë në tavolinën e operimit.

Për 22 vjeçarin është sezoni i dytë që garon si çiklist profesionist ndërkohë që është konsideruar si një talent në rritje. Vitin e kaluar ai fitoi Kampionatin Botëror të Çiklizmit në versionin U-23.

Çiklisti belg Bjorg Lambrecht ndërroi jetë në moshën 22 vjeçare gjatë një gare në “Tour de Pologne”. Vetëm pak kilometra larg vijës së finishit belgu rrëshqet për shkak të pistës së lagur duke devijuar nga rruga dhe duke rënë në kanal.

Një helikopter vjen në ndihmë por për shkak të plagëve të marra nuk mund të transportohej me të ndaj ai u dërgua në spital me një ambulancë. Lambrecht ndërron jetë në tavolinën e operimit.

Për 22 vjeçarin është sezoni i dytë që garon si çiklist profesionist ndërkohë që është konsideruar si një talent në rritje. Vitin e kaluar ai fitoi Kampionatin Botëror të Çiklizmit në versionin U-23.