Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se konform Ligjit të Festave, 8 Shtatori (e diel) dita e Pavarësisë, respektivisht 9 shtatorit (e hënë ) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Nga Ministria qytetarëve i urojnë Ditën e Pavarësisë.