Më shumë se tani, kurrë njerëzit nuk janë ankuar për dhimbje të forta të shpinës.

Arsyet tashmë janë të thjeshta: ose të gjata pune dhe zakonet e këqija.

Ulur në të njëjtin pozicion për një kohë të gjatë bën më shumë dëme në trupin tuaj sesa mund ta imagjinoni dhe efekti anësor më i zakonshmi nga të gjithë është dhimbja kronike në shpinës, transmeton Klan Kosova.

Për ta kuruar dhimbjen, ju mund të merrni disa lehtësues të ushtroni rregullisht, por të gjithë dëshirojnë të veprojnë kështu.

Si alternativë, keni disa pozicione të thjeshta, të cilat mund t’i provoni për ta luftuar dhimbjen e shpinës tuaj.

How to Relieve Back Pain With No Exercise: 6 Poses

How to Relieve Back Pain With No Exercise: 6 Poses

How to Relieve Back Pain With No Exercise: 6 Poses

How to Relieve Back Pain With No Exercise: 6 Poses

How to Relieve Back Pain With No Exercise: 6 Poses

How to Relieve Back Pain With No Exercise: 6 Poses

How to Relieve Back Pain With No Exercise: 6 Poses