Me rastin e ditës së pavarësisë 8 shtatori, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të organizoj manifestim në Parkun e Qytetit me çrrastë fjalim do të mbaj edhe kryetari i qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev.

Gjatë këtij manifestimi do të marrin pjesë edhe përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë me çrrastë qytetarët e interesuar do të mund të kryejnë kontrolle shëndetësore. Prezent do të jenë gjithashtu edhe përfaqësues të ministrive të tjera si ato të MPB-së, Mbrojtjes dhe të Drejtorisë për të Hyra Publike.

“Manifestimi fillon në ora 11;00 dhe mbahet nën moton “Ngjyrat e pavarësisë”, është paraparë një program i begatë artistikë, ku do të marrin pjesë disa këngëtarë, në mesin e tyre edhe Elita Ziberi”, tha Muhamet Hoxha, zëdhënës i Qeverisë.