Prokurorja Speciale, Katica Janeva nga burgu hetues i Shutkës ka dorëzuar letër deri te ekipi i prokurorëve special ku ka kërkuar që të gjitha lëndët e PSP-së të dorëzohen në PTHP-në e Shkupit.

Siç mësohet tashmë në PSP-së është mbajtur mbledhje lidhur me kërkesën e Janevës nga burgu i Shutkës dhe vendimi do të merret brenda tri ditëve.

Për vendimin e Janevës nga Prokuroria e Shkupit janë shprehur se gjatë ditës do të dalin me detaje lidhur me letrën e Janevës drejtuar PSP-së./Alsat/