Më 09. Shtator.2019 rreth orës 15.00 autoritetet e SPB-së së Shkupi, në rajonin e Bit Pazarit, kanë privuar nga liria personat me iniciale E.A(30) dhe T.A(22), që të dy nga Shkupi, pasi është kryer kontroll tek të njëjtët është gjetur lëndë narkotike e llojit marijuanë. Ata janë privuar nga liria dhe pas dokumentimit të rastit kundër tyre do të ngritët kallëzim adekuat./Alsat/