E kishit imagjinuar ndonjëherë se çfarë përvoje do të ishte të hanit një drekë ose darkë të veçantë?

Për shembull të hani darkë në një restorant zhytur në errësirë. Apo në një restorant në formën e një avioni. Por këto nuk janë të vetmet restorante ku ju mund të drekoni apo darkoni me stil e në një formë krejt të veçantë. Sigurisht që njerëzit kreativë nuk mungojnë në anë të ndryshme të botës.

Dhe më poshtë po rendisim disa nga restorantet më të çuditshme në botë ku ju mund të konsumoni një drekë ose darkë të shijshme edhe pse në kushte aspak të favorshme.

‘Avioni i çmendur’ – BoltonImageImage

Në errësirë’ – LondërImageImage

Porosia e lartë’ – KeniaImageImage

Humori i tualeteve’ – ShanghaiImageImageMarrë nga: mirror.co.uk-Përgatiti: F.H, Syri.net