Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ngjarjet e periudhës së gjysmë shekullit të kaluar, por edhe debati lidhur me Goce Dellçevin janë temat që do të diskutohen nga anëtarët e Komisionit të përbashkët midis Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë, në takimin e shtatë radhazi, i cili do të mbahet nesër dhe pasnesër në Sofje të Bullgarisë./Alsat/