“Është e rëndësishme që Ligjin ta miratojmë para tetorit, ajo që mbrëmë ka pas një takim maratonë paraqet një mundësi që të gjendet mënyrë për të arritur deri tek zgjidhja e problemit. Jam optimist se do të gjendet një mënyrë dhe vullnet politik që të gjendet një zgjidhje. Besoj që në periudhën e ardhshme të vazhdojnë këto bisedime dhe të arrihet zgjidhje”, deklaroi Bujar Osmani, zv. kryeministër.

Osmani flet edhe për mospjesëmarrjen e BDI-së në takim.

“Në takim nuk ishim prezent sepse vlerësojmë se nuk jemi pjesë e problemit”, tha Osmani.