Prokurorja Lençe Ristoska para fillimit të seancës së sotme gjyqësore për lëndën “Talir”, ka deklaruar se PSP-ja është ende gjallë.

Në pyetjen e gazetarëve nëse po bëhet regjistrim i lëndëve në PSP, dhe si do të jetë fati i prokurorëve dhe hetuesëve, ka thënë se të gjitha çështjet që janë të lidhura me lëndët do të dorëzojnë kumtesë gjatë ditës së sotme./Alsat/