Sipas të përditshmes franceze “L ’Equipe”, Federata e Futbollit të Francës (FFF), pritet të dënohet me 100 mijë euro nga UEFA dhe me një ndeshje pezullim të terrenit vendas. Arsye për këtë dënim është himni i gabuar i Shqipërisë në përballjen me Francën në Paris, ku ndeshja nisi me 7 minuta vonesë, pasi lojtarët e Shqipërisë nuk pranuan të nisin takimin pa kënduar himnin shqiptar. Organizatorët e ndeshjes në vend që ta lëshojnë himnin e Shqipërisë, ata e kishin ngatërruar atë me të Andorrës. Vendasit kanë paralajamëruar se në ndeshjet e tjera, do të intonohet himni i kombëtareve pjesëmarrëse, së paku 30 minuta para fillimit të ndeshjes, që mos të ndodhin gabime të tilla.