Gjatë orëve të mbrëmjes dje në Shkup, në afërsi të sheshit Skenderbeu, janë paraqitur pllakate dhe grafitë nga qytetarë të revoltuar nga rasti i fundit që tronditi shtetin “Reket”.

Në pllakat shihen emrat e lakuar të disa politikanëve të cilët janë përdorur për të krijuar rastin në fjalë.

Se për çfarë bëhet fjalë nuk është e qartë por në pllakat me ne ngjyrë të kuqe në mënyrë vertikale është krijuar emri i rastit të fundit, nga emrat e disa politikanëve të vendit./Alsat/