Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditë së djeshme (17.11.2020) ka vazhduar me kontrollet e rregullta në trafik.

Në territorin e Çairit janë shqiptuar gjithsejtë 182 gjoba, mes të cilave për ngasje të automjetit pa patentë shoferi 29, Për vetura të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta 17 dhe 7 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.