E enjte, 11 Nëntor, 2021
Drejtori i agjensionit për punësim në RMV, Abdush Demiri ka realizuar takim me ministren e punës dhe politikës sociale, Jagoda Shahpaska. Në këtë takim është diskutuar për efikasitetin e planit operativ të këtij viti. Gjithashtu, në...
Ky projekt është projekt i parë në Maqedoninë e Veriut, gjithashtu edhe implementim i parë do të realizohet në Komunën e Zhelinës Fjala është për projektin e fituar vetëm nga komunat e rajonit të Pollogut: Zhelinë,...
Sipas të dhënave nga spitalet e vendit numri i pacientëve që kanë nevojë për mbështetje të oksigjenit dukshëm është rritur. Ndryshe nga periudha e valës pranverore të virusit, kur shumë më pak njerëz kishin nevojë...
Këshilli i Sigurisë në Maqedoninë e Veriut sot do të mbajë mbledhje. Në rend dite do të jetë vetëm një pikë – gjendja me pandeminë në vend. Përveç anëtarëve të përhershëm të Këshillit, do të merr pjesë...
Shaqir Efendi Fetahu pas zgjedhjes së tij si udhëheqësi i Bashkësisë Fetare Islame, mbajti konference për media, nga ku tha se sot është ditë e madhe për të gjithë myslimanët e vendit dhe qytetarët e...
Para pak minutave kanë filluar zgjedhjet në BFI. Numri më i madh i muftiven janë prezentë. Kandidat për kreun e BFI-së janë ushtruesi i detyrës Reis, Shaqir Fetahu dhe kryetari i Muftinisë së Tetovës, Qani Nesimi. Zgjedhjet në...
Nuk mund të pranoj që një trajtim me transplantim gjaku në një institucion shëndetësor është 12 mijë euro, tha Kryeministri Zoran Zaev në intervistën e mbrëmshme në Televizionin 21 duke komentuar çmimet për trajtimin e...
Analizat e Ministrisë së Shëndetësisë tregojnë se është ulur bartja e koronavirusit. Fakti i bartjes (R0) (er zero) është ulur nga 1,5 në afër 1. Kjo do të thotë se një njeri gjatë kontaktit të...
Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditë së djeshme (17.11.2020) ka vazhduar me kontrollet e rregullta në trafik. Në territorin e Çairit janë shqiptuar gjithsejtë 182 gjoba, mes të cilave për ngasje të automjetit pa patentë...
“Sot kemi nder që ta presim mikun tone kreun e këshillit të Evropës z. Donald Tusk I cili asnjëherë nuk ndaloi duke mbështetur rrugëtimin e Maqedonisë drejt BE-së. Shpresojmë që këtë interes të përbashkët ta...